Hier kan tekst komen

info@tomorrow.nl
+31 88 35 35 123
img

Goede interim-manager is een people-manager

  1. Blijf Kalm en Zelfverzekerd: Als leider is jouw houding besmettelijk. Blijf kalm en projecteer vertrouwen, zelfs in moeilijke tijden. Dit zal je team helpen om ook kalm te blijven en zich op hun taken te concentreren.
  2. Communiceer Open en Transparant: Zorg voor duidelijke, consistente en transparante communicatie. Informeer je team over de crisis, de mogelijke impact en wat er van hen wordt verwacht. Wees eerlijk over wat je wel en niet weet.
  3. Luister en Toon Empathie: Luister naar de zorgen en angsten van je teamleden. Toon empathie en begrip voor hun situaties. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen en geruststelling.
  4. Stel een Duidelijk Plan op: Ontwikkel een strategisch plan om de crisis aan te pakken. Bepaal prioriteiten en stel realistische doelen. Zorg ervoor dat iedereen zijn of haar rol in dit plan begrijpt.
  5. Wees Flexibel en Aanpasbaar: Crisissituaties veranderen snel, dus wees bereid je plannen aan te passen als dat nodig is. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn cruciaal in onvoorspelbare omstandigheden.
  6. Ondersteun je Team: Bied ondersteuning en hulpmiddelen aan je teamleden. Zorg ervoor dat ze toegang hebben tot de middelen die ze nodig hebben om hun werk effectief te doen.
  7. Moedig Teamwerk Aan: Bevorder een cultuur van samenwerking en ondersteuning. Moedig teamleden aan om elkaar te helpen en te ondersteunen.
  8. Focus op Welzijn: Let op de mentale en fysieke gezondheid van je team. Moedig pauzes aan en wees attent op tekenen van burn-out of stress.
  9. Leer van de Ervaring: Gebruik de crisis als een leermoment. Evalueer wat goed en wat minder goed ging, en neem deze lessen mee voor toekomstige situaties.
  10. Vier Successen: Zelfs kleine overwinningen zijn het vieren waard. Dit helpt om het moreel hoog te houden en erkent de inspanningen van je team.

Bij Tomorrow passen wij deze principes toe waarbij een van de belangrijkste principes open en eerlijk communiceren is. Ben je geïnteresseerd in wat Tomorrow voor jullie bedrijf kan betekenen, vul dan dit formulier in en wij nemen direct contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.