Hier kan tekst komen

info@tomorrow.nl
+31 88 35 35 123
img

Ondernemers willen sparren met ondernemers

Steeds meer ondernemers hebben de behoefte om hun problemen, oplossingen en ideeën te delen met hun collega-ondernemers.

In deze ingewikkelde tijden waarin iedere ondernemer geconfronteerd is met de gevolgen (direct en indirect) van corona, de onverwacht hoge inflatie en de daarmee samenhangende hogere kosten en de (te verwachten) mindere omzet, is de behoefte om samen met andere ‘gelijkgestemden’ van gedachten te kunnen wisselen. Samen sparren over de mogelijkheden, oplossingen en kansen.

Je bent ondernemer geworden veelal vanwege de passie die je voor jouw vak hebt. Maar een ondernemer wordt met veel meer, vaak onprettige of ongewenste, zaken geconfronteerd. Van de ondernemer wordt verwacht dat hij/zij dat zelf moet oplossen: dat de ondernemer overal kennis van heeft. Maar dat is natuurlijk niet zo.

Daarom hebben veel ondernemers de wens om samen met andere ondernemers -in kleine groepen- samen te kunnen komen en hun problemen, situatie en oplossingen te bespreken.

Tomorrow Bedrijfsconsultants biedt ondernemers deze mogelijkheid. Sparren met gelijkgestemde ondernemers waarin je zelf de input kan geven en jezelf én jouw collega ondernemers kan helpen met oplossingen of zelf geholpen kan worden.

Ben jij ook geïnteresseerd om eens samen te komen? Laat dan je gegevens hier achter en wij laten je weten wanneer de volgende samenkomst is.

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.