Hier kan tekst komen

info@tomorrow.nl
+31 88 35 35 123
img

Belastingschuld terugbetalen 1/2 jaar uitgesteld

Tijdens de Algemene Beschouwingen na Prinsjesdag 2022 heeft Sophie Hermans (fractievoorzitter van de VVD) geopperd om ondernemers die in oktober 2022 moeten starten met het terugbetalen van de belastingschulden (veroorzaakt door Corona) een jaar uitstel te verlenen. Met meerderheid is aangenomen om deze uitstel (helaas) te beperken tot 1/2 jaar.

Ondernemers die door de huidige economische situatie niet in staat zijn om de opgebouwde (corona-) belastingschuld vanaf oktober 2022 te betalen, krijgen dus nu de mogelijkheid om een 1/2 jaar uitstel aan te vragen. Dit is niet optimaal, maar geeft de ondernemers even weer ‘lucht’.

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.